Delovna oblačila – del posla!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Sedaj je tukaj pred vrati poletje in tudi sezonska dela, katera prinašajo cekinčke, da si lahko varčujemo denar ali pa da si kaj privoščimo. Jaz sem si letos privoščila, da bom delala v gostilni. Vedno sem govorila, nikoli ne grem delati v gostilno, ni šans, sedaj pa poglejte kje delam? V gostilni!

Ampak ok, se tolažim, da je to samo sezonsko delo. V tem lokalu imamo tudi sezonska delovna oblačila, ki jih moramo nositi, kar mene čisto nič ne moti iskreno povedano, o eni strani se mi zdi še lepo, ker smo vsi natakarji enako oblečeni. Poznam pa marsikoga, ki ga moti, ko gre kam delati in more nositi te uniforme bi lahko rekli. Ampak zakaj to nekatere tako moti, tega ne morem razumeti.

Rezultat iskanja slik za delovna oblačila lindstrom

Kajti to je tvoja služba, tvoj denar, lahko si srečen da sploh kaj delaš, glede na to kako težko je dobiti neko dobro, častno delo, nekateri pa še tega ne znajo ceniti. Vem za neka deklet, ki so tako važne in vse, da ni šans,da bi one nosile vse enake majice in se zoperstavljajo svoji šefom. Jaz, da bi imela takšne delavke v svoje kafiču, pa še prvi delovni dan jih odpustim!

Kar ti šef reče da moreš narediti pač moreš narediti, pa če moreš pucat – pučeš, če reče pometi malo, ker je vse umazano o tleh – to storiš on je tisti, ki ti plačuje. Seveda morejo biti meje, ne more te šef izkorisščati in to, to logično da ne, ampak poznam pa par pravih pacientk, ki se tega ne zavedajo kdo je delavec in kdo delodajalec. Nekatere so res prave „dame“. Delajo se da so neke lepotice, ampa kaj pomaga lepotica, če pa nima možganov na pravem mestu. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×