Božiček bo kmalu tukaj!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Tako otroci kot tudi odrasli imamo radi obdarovanje ob božiču. Le kdo pa ni vesel nekega darila? Že, ko imamo rojstni dan smo veseli darila, potem kdo pa ne bi bil vesel še kakšnega dodatnega darila zraven rojstnega dneva?!

Najsi bo to neka malenkost je bolje kot pa nič. Tudi malenkost je marsikdaj mnogo bolj uporabna in lepa kot pa neka velika in draga reč. V mojem osebnem primeru vam lahko povem, da ko meni čez celo leto moj fant podarja razne malenkost sem neizmerno vesela, kajti vem da se name spomni vsak dan in da me tudi ima neskončno rad.

Nočem nekih dragih daril, ki so brez pomena, nekaj manjšega je lahko mnogo bolj uporabno in srčkano! Preden mi fant nekaj podari vedno reče, da ima nekaj malega zame ter da ni nič kaj takšnega in misli, da mi ne bo všeč, ampak mi je še kako! Ravno z nekimi malenkostmi pa čeprav samo za en evro lahko nekomu polepšaš dan pa bodisi je to samo ena zelo dobra čokoladica za en evro. Te malenkosti o človeku povedo marsikaj in na podlagi tega lahko veš, da nekomu pomeniš cel svet in da se ne spomni nate samo takrat, ko je nek praznik.

Christmas Pictures For Kids | quotes.Santa gift Icon | Event Xmas Men Iconset | DaPino

 

In, če je nekdo čez celo leto tako pozoren do tebe, kot je do mene moj fant, potem sem nad božičnim darilom še toliko bolj vesela, ker je na koncu leta to eno lepo darilo od njega, ker se je čez celo leto trudil in tudi jaz njemu nekaj lepega podarim. Kar pa hočem povedati je to, da so malenkosti čez celo leto zelo pomembne! Pa čeprav je to lahko samo nek romantičen sprehod je to zelo velika lepa gesta!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×