Je garancija pri oknih pomembna?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Pri obnovi hiše ali pa samo določenega artikla se zelo pozna kakšna je kvaliteta. Če je dobra potem smo lahko samo srečni. Recimo okna so takšna, ki naj bi bila robustna in res kakovostna, ampak je vseeno zelo koristno, če je kakšna garancija na njih, ker saj veste, da se lahko kaj hitro kaj pokvari, pa čeprav nehote.

PVC Profile Processing Machines

Mi, ko smo kupili neka okna smo imeli 12 let garancije na okna kar je res velika doba in je tudi prav, da je tako dolga. Danes se marsikaj pokvari zelo hitro, veliko stvari že tudi več ni tako zelo dobrih, kot pa je to bilo včasih. Saj ne rečem, da je vse zdaj slabo, ampak že če gledam na primer kakšne kuhinjske aparate, kako se to danes hitro pokvari, da groza. Ne vem, če imam samo jaz takšno nesrečo, ampak vedno bo nekaj narobe z aparati po kakšnih treh letih, a včasih pa je vse držalo leta in leta.

PVC | Paramount Windows upvc window | Tumblr

No dobro, to so sedaj kuhinjski aparati, vendar okna pa naj ne bi bila takšna, sploh pa, ker nas varujejo in vse to. Vrata in okna so tisti glavni atribut zaradi katerih se v naši hiši počutimo varno in nas ni ničesar strah, zato pa danes že izdelujejo res svašta, da je res kakovostno, da tatovi res komaj lahko vdrejo v naše hiše. Da so vrata in okna kakovostna pa nas res nima biti kaj strah!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×