Kako narediti velike spremembe

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Kakšno je vaše mnenje, ali moški in ženske enako uporabljajo prehranska dopolnila ali mogoče v tem prevladuje ženski sploh, ali moški sploh, ali sta oba nekje tu tu? Kaj je vaše mnenje? Res zelo težko je reči kako je, ker osebno poznam veliko moških, ki uživajo kar nekaj teh dodatkov in prav tako žensk, tako da bi težko ocenila. Vendar, kako bi pa rekli glede kolagena, so za to bolj ženske ali so bolj moški?

Tukaj pri tem dopolnilu pa bi mogoče upala reči, da to uživajo bolj ženske, kajne? Tako se mi zdi, ker vseeno so ženske bolj nagnjene k temu, da imajo lepo kožo, nohte, lase in podobne pozitivne reči, ki jih prinaša kolagen kot pa moški. Zame je kolagen nekaj posebnega, on je na moji top listi kaj moram vsak dan zaužiti.

Nekako sem se navadila, in tudi res so se zgoraj omenjene reči pri meni popravile in že zaradi tega mi je nuja, da to jemljem, ker vidim sama pri sebi, da je res konkretna sprememba in ne bi rada da bi se to spremenilo. Kajti preden sem začela jemati kolagen sem imela zelo lomljive nohte, pa kožo, ki je izgledala kot malce dehidrirana ali kako bi rekla, to dvoje me je najbolj mučilo in po vsakodnevni uporabi kolagena se mi je to res zelo izboljšalo.

Sama sem opazila izredno spremembo šele v drugem mesecu, ampak težko je sam sebe oceniti koliko si se spremenil in če je sploh kakšna sprememba, ker se popolnoma vsak dan pogledaš v ogledalu, če ne drugače zjutraj, ko si umiješ zobe, obraz, se počešeš in se vidiš. Zato je najlažje to reči nekomu, ki ga ti osebno dlje časa ne vidiš, že če nekoga dva tedna ne vidiš boš pri drugem prej opazil spremembo pa če bo to majhna sprememba jo boš opazil, ki je pri sebi sigurno ne boš. Zato sem jaz šele pri drugem mesecu začela opažati spremembe, vendar sem zelo prepričana, da so se videle navzven že mnogo prej, ampak sama pač nisem opazila. Pazite nase in svoje telo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×