LasniPodaljški.si

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Strani za lasne podaljške je na spletu že ogromno, samo najti morate pravo stran. Obiščite spletno stran, ki vas bo najbolj navdušila. Kako vedeti katera stran vas bo najbolj navdušila? Preprosto kot pasulj! Ko kliknete na neko stran že takoj veste, da je to tisto pravo, ker že takoj vidite, da tam piše popolnoma vse kar najbolj želite vedeti, ne pa da iščete vsepovsod pa nikjer nič ne najdete. Sama velikokrat zaidem v te težave.

Iščem nekaj o laseh kar želim vedeti pa ne najdem strani, kjer bi točno pisalo kar jaz hočem vedeti. Čeprav na koncu tako vedno najdem vse kar želim vedeti ampak problem je samo ta, da ti gre čas. Na koncu je seveda vedno super, ko se naučimo nekaj novega o svojih prelepih laseh. Za lase je tudi zelo dobro, da jih čim manj uporabljamo na preparatih kot so kodralnik, ravnalnik, sušilec.

Screen Shot 2014-05-03 at 17.34.36

 

Dobro, ravnalec in te stvari pač uporabite, ko res nujno potrebujete, če vidite, da imate resne probleme z lasmi, da vas ne ubogajo kot bi to vi hoteli. Glede sušilca za lase, pa ni potrebno sušiti, če ste na primer doma, zakaj jih ne bi po naravni poti posušili? S sušilcem za lase si jih posušite takrat, ko to res nujno potrebujete. Že te malenkosti veliko pomagajo, da boste imeli lepše lase, zato le pazite na svoj lep videz las, da bodo lepi kot še nikoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×