Malo za šalo malo zares

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Kaj moške definitivno naredi nejeovoljne? Zaradi česar stoodstotno lahko postanejo tečni kot ne vem kaj? Da postanejo prave tečnobe lahko za to poskrbi le to, da jim orodje spodaj ne funkcionira kot je treba. Moški so takšni, delajo se norca, ko je ženska tečna, pa pravijo, kakšne smo in tako naprej, a ne vprašajo in ne znajo si dopovedati, da nas recimo mnogo bolj mučijo hormoni in imamo zaradi tega težave, da imamo že nasploh težave z ženskimi zadevami in še in še. Njih pa nato zmoti samo ena stvarca in so že celi jezni in besni, ampak bog ne daj da jim kaj rečeš preko tega, ker to jih pa res zaboli. Ko pa jim rečeš, da saj obstajajo stvari na trgu, ki ti lahko pomagajo pa so spet jezni, ker to je že preveč če jim rečeš kaj za orodje, da se lahko pomaga.

Pač kaj naj rečem, moški. In to je se zgodilo tudi mojemu, in bolj mu pravim, da pač pride do tega, da erekcija ni kot bi mogla biti ker vseeno stres naredi res veliko škode in on je veliko pod stresom, vem tudi ko sem sama bila v tisti fazi, ko me je stres ornk vdaril in to se mi je poznalo na zdravju, ampak si ne da dopovedati, ker on ker je mlad pač mu more samoumevno vse stati kot je treba.

In sem si rekla, da bom malce za šalo malce zares mu kupila, ker ima sedaj kmalu rojstni dan kamagra gel pa mi je vseeno, če bo jezen ali ne, ker za ta gel sem slišala res ogromno dobrih stvari in kaj, naj proba, bo že moral probati, drugače se pa lahko samo muli, kdo pa mu je kriv, kaj pa so tako trmasti ti moški. In verjamem v to, da mu bo ta gel pomagal, ker ga bom že skušala spraviti do tega, da sproba in ko bo delovalo kot je treba, takrat pa bo potem tiho prav vidim, ker ne bo imel besed! Juuj, komaj čakam, da vidim tisto jezo na njegovem obrazu, ko bo videl, da je bil za brezveze trmast in me ni poslušal, hehe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×