Nabavite Čistilno napravo

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Čistilne naprave so neke vrste mašine po domače rečeno, povedano bolj na preprost način. Potrebujemo jih v svojih domovih in pač jih je potrebno kupiti, da deluje vse tako kot mora, da ni kakšnih nepotrebnih komplikacij čez čas.

Delovanje Cistilna naprava | Čistilna naprava DRAVOGRAD

Potek

 

 

Tako kot potrebujemo elektriko tako potrebujemo čistilno napravo in tako kot potrebujemo v svojih domovih vodo, da se lahko uredimo/tuširamo in tudi v kuhinji jo potrebujemo tako potrebujemo čistilno napravo. Moja teta na primer si ravno gradi novo hišo in že zdaj gleda kaj vse bo še potrebovala dodatno kupiti, da bo vse kot mora biti, saj ko enkrat delaš hišo moraš misliti na vse kar je logično, ker naknadno ko je hiša že postavljena do konca marsikaj več ni možno dodelati ali pa je možno ampak izgleda čudno ali karkoli drugega. No in vem da je ravno bila za nakupi za to čistilno napravo in nista ne ona ne njen mož imela pojma kaj sploh kupiti, zato sta pač šla v neko trgovino, kjer sta dobila zastonj svetovanje, so jima lepo razložili kako in kaj ter se navsezadnje na podlagi tega odločila potem za nakup ene določene.

Vodne črpalke - črpalke za vodo

 

Ker če res nimaš pojma zakaj bi kupoval nekaj na blef. Ni res? Jaz sama vem, da tudi nimam pojma o teh rečeh, še moški včasih nimajo pojma o vsem tem kako bi šele naj imela ženska kaj pojma, zato se pač raje vpraša in nimaš kaj za zgrešiti. Ker vsak je mojster za določeno področje. Jaz recimo sem mojstrica na področju marketinga, ker je to tudi moja služba nekdo drug pa mora vedeti popolnoma vse o čistilnih napravah ter tako naprej. To je takšna življenjska veriga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×