Nasveti za lepše kodraste lase

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Klikni tukaj, če te zanimajo kakšne novičke, detajli glede kodrov, oziroma las, kako jih lepo oblikovati. Najraje imam tisti čas kateremu se reče »prosti čas«.

curly hair - curly hair Photo (8359355) - Fanpop

To pa zato, ker takrat si vzamem čas samo zase. Grem na primer na splet in iščem kakšne nove modne novičke, kaj je prišlo novega na trg, kakšne pričeske so v modi, kakšni so novi modni dodatki za lase in telo in podobno. Potem, ko je čas samo zame lahko poskrbim za svoje telo in telovadim, kajti ko telovadiš se potem počutiš izjemno dobro.

How to color curly hair

Edina moja napaka je tale, da sem lena in se mi ne da vsak dan telovaditi. Če bi vsak dan telovadila bi imela izjemno postavo, ampak ker sem lenuh nimam točno takšne postave kot si jo želim. Ne rečem zdaj, da sem debela ali kaj, ne to ne, ampak na določenih delih telesa pa bi rada nekaj dosegla še.

15 Things Only Girls With Curly Hair Can Understand | Beauty High

Nato grem rada kam ven, na pijačo s prijatelji, se lepo uredim, naličim, kajti ličenje in moda je moja strast! Se vidi, da sem ženska, ker ženske smo nore ponavadi na modo in te stvari. Tako da ja, prosti čas je res čas, ki je samo zame in za nobenega drugega, no ok razen za moje najdražje, z njimi sem pa res zelo rada, ker se izjemno razumemo, kar pa je v družini zelo pomembno, da je dobra komunikacija, ker če tega ni potem je ena sama kregarija in je življenje nesmiselno in grozno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×