Obrabljen zobnik!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Motor potrebuje zavorne cevi, potrebuje stopalke za motor in prav tako kot potrebuje to dvoje so dodatno še potrebni tudi zobniki za motor. Tako kot pri človeku potrebujemo celotno konstrukcijo, vse organe, da normalno delujemo tako motorji potrebujejo vse dele, da normalno se lahko vklopi motor in, da ga normalno tudi vozimo in da se ne ubijemo kje prej z njim preden bi prišli od točke A do točke B.

Regulatori okretaja, zupčanici - Rezervni djelovi strojeva ...

Nesreče nam nikakor niso v želji zato moramo redno skrbeti za našega jeklenega konjička, da bo v voznem stanju. Jaz imam doma en motor in v kratkem imam namen kupiti še enega, kajti res, obožujem motorje, pravi privrženec njih sem. Ne zdaj, da bi dirkal po cestah ali pa karkoli slabega. Ne to ne, ampak rad pa v toplih dnevih sedem na motor in se z ženo odpeljeva malce na en izlet, ali jo pa peljem kam na kosilo. Zakaj pa ne?

maxresdefault.jpg

V toplih dneh sesti na motor in uživati v vetru, ki je naproti nas? Jaz rad uživam v tem, moja žena pa tudi. Zato pa sem pristaš tega, da če imaš ali motorje ali avtomobile, skrbi za njih in jih redno servisiraj, pregleduj, zamenjuj slabe dele za nove, boljše, saj se na tak način lahko marsikateri nesreči izognemo predčasno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×