Odvzem vozniške

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Velikokrat vozite pijani, predvsem med kakšnimi vikendi, ker ga greste ven žurirati? Tega si ne privoščite več, ker če vas dobi policija je odvzem vozniške takoj tukaj! Jaz, ko grem z mojimi prijatelji ven ga žurat vedno tista, ki vozi je trezna in ne pije popolnoma nič alkohola in to se meni zdi najbolj prav, ker tako tudi ne oviraš nikogar na cesti in ne ogrožaš nobenega življenja, če pa voziš pijan pa se peljete malo levo malo desno, cik cak in takoj ogrozite kakšno življenje, mogoče bog ne daj s smrtnim izidom.

I Can Drive 55 | Abby Has Issues

 

Velikokrat slišim po radiu ali pa po televiziji, tudi kar tako ko se kje kdo kaj pogovarja, da gre nek večer ali pa čez dan kdo samo iz službe ali v službo, po otroke ali kaj podobnega vendar do končnega cilja ne pride, ker se mu pripeti nesreča zaradi nekih malomarnih ljudi, ki ogrožajo na cesti mnogo bolj druge kot pa sebe. Umre pa vedno tisti, ki ni nič kriv in, ki gre samo domov po napornem dnevu v službi. Domov se je peljal mirno, po predpisih, umre pa na koncu ravno ta človek, tisti pijani za volanom pa nikoli! To najbolj sovražim, ko slišim takšne novice.

Pulled Over By Police Free Photo Car Pictures  Nervous about being pulled over by unmarked police cars? Here are ...

Če piješ ne vozi!!! Kajti ta, ki lahko na koncu umre, ta družina bo najbolj nastradala, ker bodo otroci ostali v trenutku brez očeta, matere ali svojega otroka. Noben žur ni vreden tega, da na koncu umrejo nedolžni. Vozi naj vedno nekdo, ki ne pije! In če greste naslednji teden spet ven pa naj spet nekdo drug vozi kot je to pri moji druščini in lahko naslednji teden pije tista/-i, ki pa ta teden ni pil/-a. Vozniško dovoljenje pa vam bo tudi v trenutku šlo, na to le mislite, če boste krivec vi. Ampak upam, da ne bo teh nesreč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×