Poceni tonerji za tiskalnike

Ponovno polnjenje kartuš

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dandanes skorajda ne gre brez računalnika, ob katerem neredko stoji še tiskalnik. Slednjega pogosto potrebujemo za printanje pomembnejših dokumentov, zato je še toliko bolj pomembno, da deluje povsem brezhibno. To pa je v veliki meri odvisno od sredstev, ki jih nameščamo vanj. Ključno vlogo imajo kartuše oziroma tonerji.
Poceni tonerji so še toliko bolj dobrodošla izbira, saj gre za potrošni material, ki ga torej pogosto kupujemo. Najpomembneje pa je, da so tonerji in druga sredstva za tiskalnik kupljeni na primernem mestu. Specializirane prodajalne z računalniško opremo in pripomočki so zagotovo najboljši naslov.

Izbira pravega kakovostnega tonerja

Na trgu ne manjka ponudbe s tonerji, kartušami ter podobnimi sredstvi, ki jih nameščamo v tiskalnike. A kot smo dejali, je še kako pomembno, kje takšna sredstva oziroma pripomočke kupujemo. Če se na primer odločite za ponovno polnjenje kartuše za toner laserskega tiskalnika, morate izbrati pravo kakovostno sredstvo. V nasprotnem primeru precej tvegate. Lahko se zgodi, da ne pokvarite samo kakovosti tiskanja, temveč uničite cel stroj.

Poceni tonerji

Poceni tonerji so prav tako kvalitetni

V prvi vrsti se morate odločiti, ali je za vas primernejša izbira originalno ali analogno sredstvo. Originalni tonerji so precej dražja izbira. Analogni pa so praviloma univerzalni. Kot takšni so zato ustrezni za številne modele kartuš in tiskalnikov. Obenem so analogni precej cenejši.

Originalni toner v posamezni embalaži

Za enkratno polnjenje vašega domačega tiskalnika je originalni toner v posamezni embalaži zagotovo najboljša izbira. Če pa nameravate opravljati storitve za ponovno polnjenje kartuše Canon, je veliko bolj smiselno posegati po cenejših analognih.

Obe vrsti tonerjev sta na voljo tudi v spletni prodajalni. Spletni nakup se vam še toliko bolj splača, ker so cene precej dostopnejše, poleg tega vam po material za kakovostno tiskanje ne bo potrebno iskati v oddaljenih krajih.

Kompatibilni toner za tiskanje črno-belih dokumentov

Poceni tonerji navadno niso originalni, temveč so kompatibilni. Takšne je ustrezno izbrati, če na primer pri svojem delu pretežno tiskate črno-bele dokumente. Če pa na primer potrebujete slike oziroma fotografije z največjo možno ostrino, potem so najboljša izbira vsekakor originalni, ki so nekoliko dražji.
Izbrati originalne ali kompatibilne tonerje? Vse je torej v največji meri odvisno od ravni kakovosti tiskanja vašega dela.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×