Se popusti večajo?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Odprete kdaj revije katere vam prinese vaš poštar? Opažate, da je zadnje čase vedno več popustov in nekih akcij, samo da bi ljudje kupili nekaj novega? Tako je, ljudje nimajo denarja, ker tudi plače v naši Sloveniji za določene ljudi, skoraj za večino niso ravno bleščeče in seveda si ne morejo ljudje tako privoščiti novosti, če komaj preživijo iz meseca v mesec (razen določeni bogataši seveda).

In tako nastanejo tile popusti. Tudi prenosniki, ste opazili kako so poceni prenosniki danes? Ne vsi novi, vsi novi niso poceni, ampak določeni, še ne preveč priznane znamke so pa kar poceni, ali pa rabljeni recimo. In ja, potrebno je da je tako kot je, saj le na takšen način si lahko ljudje kaj kupijo. In poglejmo temo prenosniki oz. računalniki.

Rezultat iskanja slik za people with laptop

To je skoraj nujna stvar, ki jo mora imeti vsaka družina, vsako stanovanje! Dobro, določeni res lahko preživijo brez tega, ampak v večini pa je to že nuja, saj se danes veliko stvari počne le še preko spleta. Še če greš k zdravniku dobiš po novem neko elektronsko napotnico, nič več navadnih napotnic, pa še naročiš se lahko vse preko spleta.

Vidite kako je šla tehnologija neverjetno naprej, kajne? Za mlade je to super, vendar starejša populacija (spet, nekateri, ker določeni so zelo napredni kar se spleta in računalnikov tiče), oni pa potrebujejo malce več časa da razumejo to tehnologijo, oziroma določeni je niti nočejo razumeti in se niti ne poglobijo v to. Super je napredek, super so akcije, vendar potrebna je le človeška volja, da naredimo vse kar si želimo, da se učimo, da gremo naprej s časom in da ne ostanemo nekje daleč nazaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×