Sedite pravilno? Ohranite si hrbtenico

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Kdo pravi, da pravilno sedenje ni pomembno? Jaz pravim, da je še kako zelo pomembno! In tudi marsikdo drug je enakega mnenja kot sem jaz sama. Pravilno sedenje namreč pomaga, da pazimo nekako na svojo hrbtenico, da se nam ne »izkrivi« ali kako bi lahko drugače rekli, da bo ravna še naprej.

Gel blazina za sedenje Cushion Fusion - TV Shopping

Gel blazina za sedenje.

Posebej tisti, ko veliko sedijo za računalnikom, kakšne tajnice, v banki za okenci, ko nam delijo denar, in še kakšen poklic bi se našel, tile morajo res paziti nase in na to kako sedijo, saj so zelo veliko ur v tem položaju. Tisto kaj gredo parkrat na noge v vseh osmih urah to je malenkost v primerjavi s celoto. Zato je najbolje, da bi bili ti ljudje tudi mnogo bolj športno aktivni, da vsaj po službi nekaj naredijo zase in za svoje telo, v službi pa pazijo na pravilno sedenje.

Če pazite na vse te stvari potem ni da ni, da ne bi bilo z vami vse popolnoma v redu. Tisti, ki pa ne bodo pazili na svoje telo in, da bodo gibčni, tisti pa bodo lahko imeli težave s hrbtenico in se tega sploh ne bodo zavedali, dokler ne bodo prišli v fazo, ko jih bo res zelo začelo boleti. Zatorej sami poskrbite zase kolikor se le da, kajti nihče drug ne bo poskrbel za vas, če ne boste vi sami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×