Si boječka ali si upaš?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasje in ženske – to je nekaj kar se imenuje moda, lepota, razvajanje, skrb zase, urejanje in podobne besedne zveze. Ali veš kaj so keratinski podaljški? To je ena najboljša odrešitev za vse ženske, ki želijo v vsakem trenutku izgledati kot, da so pravkar prišle od frizerja!

Te podaljške namreč odlikuje premium kvaliteta, saj so izredno močni in odporni, zdržijo v vsakem vremenu saj prenesejo močno vlago kot tudi močno sonce – torej nekaj perfektnega! Ti podaljški so svilnato mehki in prav tako naredijo vaši pričeski še dodaten volumen in z le temi podaljški boste izgledale popolno, kar pomeni da se morate pripraviti na »najhujše« -> da vas bodo oblegali moški iz vseh strani, torej se morate navaditi, da se bodo pogledi lepili na vas.

Related image

Njihovo vzdrževanje prav tako ni težko, ni potrebno vložiti kaj preveč truda, saj je nega izredno enostavna, da bi še otrok to zmogel. Velikokrat se kateri zdi, da je to nositi težko, da je moteče, da ni to za vas, da bo izgledalo grdo in še kakšno vprašanje bi se sigurno našlo v to nikakor ne dvomim. Priznam, tudi mene je bilo zelo strah, preden sem začela to tudi sama nositi, ker še nikoli nisem in me je bila res groza, ampak ko se pa navadiš pa je to enako kot voziti avto. Sprva te je strah vsake muhe na cesti, potem ko pa spoznaš svoj avto in vidiš kako se pelje kako reagira, da ni takšen bav bav voziti avto, potem pa gre in enako je pri teh podaljških. Na začetku je skoraj vsako strah se tega sploh dotakniti kaj šele nositi, samo čez čas pa že gre. Vedno, ko se neke stvari navadimo potem gre, ampak včasih je potrebno za to več časa, včasih pač manj, sedaj pa je od vas odvisno na kateri strani ste, tam ko je vse 123 ali tam ko pač malce traja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×