INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE Z INTEGRIRANO NAPO

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Kuhalna plošča in napa v enem? Kako je to možno? Mieleve inovacije so enostavno tako sodobne, da za napo ne boste rabili dodatnega prostora. Indukcijska kuhališča z integrirano napo so v bistvu kuhalne plošče, kjer so v njih nape že vgrajene. Nevsiljivi dizajn indukcijskih kuhališč z integrirano napo vam bo omogočil dodatno svobodo pri oblikovanju same kuhinje.

Funkcija nape tukaj je, da odvaja soparo navzdol. Indukcijska kuhališča z integrirano napo imajo več prednosti. Najsodobnejši standard teh nap je, da se samodejno odzovejo na nastavitve kuhalne plošče (inovacija Con@ctivity). Moč delovanja nape na indukcijskih kuhališčih z integrirano napo se lahko individualno razporedi ali združi v enem samem polju (TwinBooster). Maščobni filter, ki je iz plemenitega jekla, je zelo kakovosten z dolgo življenjsko dobo in je tudi primeren za pranje v pomivalnem stroju. Inovacija Miele CleanCover omogoča odlično zaščito in enostavno čiščenje, saj zaprta ter gladka površina preprečujeta stik z električnimi deli in samim motorjem.

Motor indukcijskih kuhališč z integrirano napo je tako močan kot tudi tih, saj ima enosmerni motor (Motor ECO), ki prihrani kar do 70% energije v primerjavi z običajnim. Če se vam bo zgodilo, da boste indukcijsko kuhališče z integrirano napo nenamerno izklopili, boste imeli 10 sekund časa, da jo znova prižgete s shranjenimi nastavitvami. V primeru neobičajnega dolgega segrevanja indukcijskih kuhališč z integrirano napo, se kuhalno polje avtomatsko izklopi.

Ko boste želeli servirati posodo na mizo, ste lahko brez strahu, da bi se notranjega dna posode kaj prijelo, saj indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo med ohranjanjem toplote sama uravnava temperaturo dna posode.

Enostavna uporaba, sodobni dizajn, še sodobnejša tehnologija. Vse to vam lahko ponudijo Miele indukcijska kuhališča z integrirano napo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×