Da ne bo vaša stran zastarela

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Vzdrževanje internet strani je izjemno pomembna zadeva in to zaradi tega, ker nikogar ne zanimajo na primer novice izpred treh mesecev ampak sedanje novice! Če ne bi vzdrževali spletnih strani in obnavljali novice potem nobenega ne bi nič več zanimalo, ker bi bilo vse že staro a novih novic pa ne bi bilo nikjer napisanih.

old_site

In tudi, če imamo neko podjetje, ter prodajamo določene artikle je potrebno vedno znova dodajati ali pa odstranjevati te artikle, da so ljudje, kupci obveščeni o vseh novostih ali pa da se nečesa več ne da dobiti. Sama zase zelo dobro vem, ko gledam spletne strani z raznimi oblačili. Doma si prvo nagledam oblačila katera mi takoj padejo v oko in ponavadi si ravno ta tudi kupim. Doma vse pregledam, grem v trgovino da vidim še v živo in kupim, če mi je res všeč ali pa potem tam najdem kaj še boljšega.

Ali pa ko pride neka nova kolekcija jaz to prvo pogledam po spletu, ker se mi res ne da preveč hoditi po trgovinah in vidim če je kaj od nove kolekcije dobrega potem grem v trgovino drugače pa ne. In ravno zaradi tega je zelo pomembno, da je spletna stran določene trgovine ali nekih novic, karkoli vzdrževana in sledi času! Kot sem rekla, nikogar ne zanimajo stare stvari ampak novosti, novosti in še enkrat novosti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×