Kaj paše skupaj?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Notranja oprema iz akrilnega stekla zna naše stanovanje, hišo, pisarno kar popestriiti. Ja, res je, les je recimo v večini kar top izbira med ljudmi, ko kaj prenavljajo, menjujejo, ampak ali veste, da pridejo vrhunske stvari tudi iz tega? Ufff ja. Če imaš dobro žilico za ustvarjanje, imaš neko vizijo kako bi znalo kaj priti, ko malce eksperimentiraš potem res lahko dosežeš top stvari v prostoru. Recimo jaz imam velik problem.

Zelo veliko idej imam kaj bi imela, kaj bi pasalo, ampak ko morda točno takšne stvari ne dobim, ki jo imam zamišljeno v glavi in moreš pač kaj druga dati namesto tistega, potem pa ne vem ali bo pasalo to skupaj s tistim drugim in barve sten recimo in pohištva in tako naprej, ful stvari mi je všeč, točno vem kaj mi je všeč, samo ne vem ali bo pasalo skupaj. Mogla bi imeti en program, da bi lahko opremljala sobe in da bi točno na izrisu videla kako kaj paše skupaj, to bi res mogla imeti, in da imaš v tem programu vseh vrst pohištva in da ti točno piše kje se to potem lahko kupi in vse to. No morda pa obstaja to pa ne vem, hmmm.

Mogla bi se malce bolj poglobiti v to, če se kaj takšnega da dobiti, ker potem bi jaz to skozi delala, hehe, obožujem opremljanje. Vedno, ko sem bila majhna sem tudi po televiziji gledala te oddaje, ko so opremljali hiše, ko so jih gradili in vse to, ampak žal mi ni uspelo pri nas priti v tej smeri, da bi to bil moj poklic in sem se malce izgubila v tej smeri.

Ampak še vedno pa rada opremljam svoje stvari. No kdo ve, mogoče pa bom kdaj počela točno to kar želim, kdo bi vedel. Nikoli ne reci nikoli za nič!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×