Katera izolacija strehe je najboljša?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Izolacija strehe se lahko naredi z različnimi materiali, vendar kateri so tisti pravi za vašo hišo, že veste? Pri podjetju Libela so nam povedali, da ni najboljše izolacije, ki bi bila primerna prav za vsako streho, ampak da je potrebo pri vsaki hiši posebej pogledati kakšni so pogoji ter se odločiti za vsako hišo posebej katera izolacija strehe je dejansko tista, ki se bo na točno določeno hišo namestila. Zakaj? Predvsem zaradi okolja v katerem je hiša postavljena ter kakšna so tam podnebna razmerja. Saj ni vseeno ali je okolje večino leta bolj hladno ali bolj toplo, bolj suho ali bolj vlažno, itd. Zato naj se vam izolacija strehe definitivno opravi pod budnim očesom strokovnjaka.

Rezultat iskanja slik za izolacija strehe

Zakaj sploh izolacija strehe?

V prvi vrsti zaradi dolgoročnega stroška! Se zavedate koliko energije, predvsem toplotne, se izgubi skozi streho? Ali veste, da dobra izolacija strehe omogoča tudi do polovice manjše mesečne stroške za ogrevanje v času ogrevalne sezone in za polovico manjši strošek elektrike klime v času poletne sezone? Hkrati je tudi dejstvo, da je bivanje v hiši, kjer je izolacija strehe narejena tako kot mora biti bistveno bolj kvalitetno kot v hiši, kjer izolacije strehe sploh ni.

Izolacijo naj naredi strokovnjak

Zakaj se ne bi izolacije strehe lotili kar sami? Ali je res težko položiti stekleno volno na že postavljeno ogrodje strehe? Ne ni, ampak, v prvi vrsti se morate vprašati če bo izolacija strehe na vaši hiši zadovoljiva zgolj s stekleno volno, ali je to sploh pravi material za vašo hišo, ali je potrebno stekleni volni dodati še kaj, ipd. Zato, vam toplo priporočamo, da se vam izolacija strehe opravi s strani strokovnjakov kot so to zagotovo v podjetju Libela, saj boste le tako lahko povsem prepričani, da ste za svoj denar dobili tisto kar pričakujete. Poleg tega pa je še dejstvo, da če se izolacija strehe naredi narobe, da je strošek popravljanja bistveno večji od najdražje izolacije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×