Konjčki

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Imate radi konje? Joooj, sama jih obožujem! Tako so lepi, te njihove očke in res prečudoviti so! Vedno, že od malih nog sem se hotela naučiti jahati in pa da bi imela konja doma, vendar ni bilo denarja, da bi se lahko naučila jahati, konja doma pa tudi ne bi mogli imeti, ker tako nismo imeli toliko prostora, kot pa ga imamo sedaj.

animal,hors,arab - Pixdaus

Vendar, ko sem čez čas malo odrasla in smo tudi doma prišli bolj k denarju smo si pa privoščili neke počitnice. Iskali smo takrat po spletu kje je kaj in našli na http://www.lojtrnik.si/jahanje.html neko domačijo, ki ima tudi konje in lahko jahaš. Tako sem tudi uresničila svoje sanje, da sem vsaj od blizu pobožala konja, da sem lahko sedla nanj in vsaj malo bolj so se mi takrat uresničile moje sanje.

Andreas-Helgstrand-and-Blue- ...

Seveda nisem se mogla tisto prav naučiti jahati, profesionalno, ampak sem bila vesela, da sem dobila vsaj to malo kot pa nič. Spoznala sem, da če dovolj dolgo upaš in verjameš v nekaj, da se ti bo sigurno uresničilo pa čeprav ne v takšni obliki kot si sam predstavljaš, ampak mogoče v malo drugačni, bo pa se uresničilo. Včasih pač malo traja, da nas sanje dosežejo, včasih pa pridejo takoj. Pomembno je samo, da ne obupate in se vam lahko uresniči vse, tako kot se je meni z mojimi konji!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×