Moderne luči

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Moderne luči in nova hiša. Dobitna kombinacija! Midva s fantom si sedaj namreč urejava na novo najino novo gnezdece, novo zgrajeno hišo. Sedaj ostajajo samo še detajli in sedaj sva pri prvih detajlih, lučeh.

Nočem namreč dati nekih navadnih, vsakdanjih luči v hišo, ker hočem nekaj modernega za svojo hišo. Hodila sva s fantom po trgovinah, tudi po spletu sva že iskala in vse, da bi našla nekaj res posebnega. Nekaj kombinacij sva že našla in še vedno iščeva, da bo celotna hišla kompletno urejena kar se tiče razsvetljave, šele nato pride na vrsto pohištvo.

Kajti stene imava že pobarvane in sedaj po korakih urejava vse ostalo. Hočem urediti popolnoma vse moderno, tako stranišče kot kopalnico, tudi do jedilnice, popolnoma vse. Počasi se daleč pride in še lepo na koncu vse izpade, če delaš korak za korakom in se ne hiti. Včasih sem hitela in se konkretno opekla, sedaj pa to ni več tako!

Modern Lighting » Blog Archive Transform Your Atmosphere with ...

Moderne stropne luči

Rekla sem si, da ne bova hitela in tako bo ostalo do konca. Nekaj luči sva torej našla, nekaj pa še jih morava, in niti ne bova skoparila z denarjem, kajti ko se dela hočem, da se super naredi in hočem kar nekaj let miru v hiši ko bo dokončana in ne da bom vsako leto menjavala luči pa stole, mize in tako naprej. Hočem kakovost in kvaliteto!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×