Najcenejše slovensko gostovanje

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

unlimited-web-hosting-bandwidth

Vsi govorijo o gostovanjih v tujini. Bla bla,… ja so cenejša, ampak ali so boljša? Če imamo slovenske strani, potem ne. Delujejo počasneje, strežniki so bolj obremenjeni,…

Pa poglejmo kaj imamo na voljo v sloveniji. Podnudnikov je veliko! Ampak obstajata pa le dva, ki zares izstopata. To je 999.si, ki ponuja neomejeno gostovanje – prvi in edini v sloveniji. Torej čisto po principu tujih ponudnikov gostovanja, neomejeno prostora in prometa. Seveda je pa omejitev v obremenjenosti le-tega ter številu datotek (mislim da na 500.000).

137188913Drugi pa je prvo slovensko spletno gostovanje v oblaku! Ja, vse se seli v oblak, kar je tudi prihodnost tega. Oblak se sprašujete? Ali je vse v višavah? Ne, vse je nekje shranjeno, dostopate pa do tega od koderkoli! Recimo uporabljate DropBox? No, to je v oblaku, ker lahko do teh datotek pridete če ste doma, v službi, na potovanju,…. iz računalnika, tablice ali telefona!

Naj še povem, da je, ko se potegne črta in primerja z drugimi paketi, 999.si najcenejši ponudnik gostovanja v Sloveniji. 100procent.si pa je trenutno edini, ki ponuja gostovanje strani v oblaku, tako da ga z domačimi nisem mogel primerjati, ampak cene so konkurenčne tudi tujemu trgu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×