Reklamce so zakon!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Gledate kaj televizijo? Vam gre zelo na živce, ko vidite, da so na sporedu reklame ali vam ne gre tako zelo na živce? No, meni včasih gredo na živce, včasih pa tudi ne, včasih pa si želim da bi bile, da si hitro vmes smuknem po kaj za popit, če gledam kakšen filmček ali pa kaj za gricknit, potem pa še kakšno dobro reklamo ujamem, kajti velikokrat sem opazila, da se zna pojaviti tudi kakšna dobra video reklama, ko dejansko potem to tudi kupim, nekaj za pit je bilo, neka novost je prišla ven in seveda me je reklama tako premamila, da sem šla takoj drug dan iskati to v trgovino, tako da ja, včasih znajo biti tudi uporabne te reklame, da najdeš nekaj pametnega na njih niso samo »tiste tečne reklame«.

In vedno takrat, ko jamram, joj spet te reklame, takrat nič pametnega ne pokažejo, ko pa sem spontana pa si rečem, ohh super da so reklame, potem pa vedno prikažejo kaj pametnega, tako da vedno moreš biti na »flegma« in se prepustiti toku življenja in to pri vseh stvareh ne samo video reklamam. Bolj, ko ti je gladko vseeno za vse bolj lepše se vse izide, bolj se obremenjuješ z nečim bolj nikamor ne prideš, vsaj pri meni je tako.

Pač tako je ne moreš nič. Težko se je izklopiti, to vemo vsi, ampak včasih pa vsaj poskušajmo in le živimo v tistem trenutku in je to to. Vzemite si kdaj čas zate, poglejte kakšen top filmček kot si ga jaz zelo velikokrat privoščim in samo uživajte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×