Sex in erotične igrače

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Sex in erotične igrače so kdaj pa kdaj v zvezi tudi potrebne. Ali ni bolj zanimivo, ko se parom nekaj dogaja, poskušajo nekaj novega kot pa da je vsak dan enak, skoz in skoz neka monotonost in nič zanimivega se ne dogaja? Ni tako fajn, kajne?

LELO - najboljši vibratorji in druge sex igrače za pare - LALOKA.si

Če nimate doma nič posebnih igračk, bodite drzni, pojdite na kakšno spletno stran in si kupite par dobrih stvari in s tem presenetite svojega partnerja, partnerico, saj ko nekaj naredimo na svojo lastno pest je mnogo bolj zanimivo kot pa če je vse vnaprej načrtovano, in preprosto ni več to to. Se vam je že kdaj zgodilo, ko ste bili mladi in ste venomer kam hodili, prav ven na zabave, da ste si mislili, joooj, ta večer bo polomija, dolgočasen, brezvezen in podobne reči in da se vam sploh nikamor ne da hoditi?

In potem je ta večer bil najboljši? No, meni se je to velikokrat zgodilo in prav vedno je bilo tako, da ko sem si mislila, da bo najslabše je vedno bilo najboljše, ko pa sem si mislila da bo najboljše pa je bilo najslabše.

Naučila sem se to, da je bolje, da sploh nič ne pričakuješ, da sploh ne misliš o tem večeru, ker to je najbolje, vedno se v tem primeru izide kot je treba. In če tega posebnega večera s svojim partnerjem/-ico  ne boste načrtovali bo vse kot je treba, vse bo steklo kot po maslu bi rekli. Vseeno pa lahko pripravite posebne igračke, ki smo jih že omenili zgoraj, kajti, ko se dogaja nekaj novega je vedno bolj pestro in zanimivo, bolj smo adrenalinsko razpoloženi in je vse wow. Torej nauk? Ne načrtujte preveč in vse bo šlo kot je treba!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×