V dežju je še lepše

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Letošnje leto je takšno čudno leto, vsaj začelo se je nekako čudno, skozi in skozi nek dež. Vas moti venomer to deževje? Mene sicer ne, saj neke vročine prav tako ne maram in ko dežuje je vsaj malo bolj hladneje kar mi ustreza, ampak paše mi da dežuje ko sem doma, da ne rabim nikamor it hiše iti, ker da greš kam peš te tako vsi z avtomobili polijejo, ker vozniki sploh ne gledajo nič na pešce, voziti pa se mi prav tako ne da v dežju. Ampak ok, ne bomo se pritoževali. Vendar, če pa je že dež, drage dame, ta dež lahko tudi veliko bolje izkoristite.

Image result for vibrator

Recimo, vaš prijatelj vibrator vam lahko pomaga, da bo dan vsaj malo boljši, če imate morda zaradi dežja slab dan. Sploh če vašega moža ni doma in ste sami v hiši, če imate morda otroke in jih prav tako ni, je to idealen čas za sprostite, kajti vibrator je za vas sprostitev.

Venomer smo ljudje v stresu, hitenju, jezi, tesnobi in ti užitki si takšni, ki sprostijo vse te negativne stvari! Ja, seveda obstajajo tudi drugačne vrste sprostitve, ampak za tole sprostitev je največ dobrih mnenj in izkušenj glede le te, vsaj tako pravi večina žensk ko jih vprašaš. In dragi ljudje, mogli bi se naučiti sproščati ne glede na čas, vreme, letni čas, del dneva itd.. Vsi imamo vedno v mislih, joj to pa to pa to moram narediti, nikoli pa si ne vzamemo časa zase.

Pa zakaj smo venomer v hitenju? Ali boste res toliko manj naredili, če si boste pol urce ali eno urco vzeli samo za vas same? Ne, menim, da ne bo toliko hudega. Pa magari je teh pol ure zvečer, preden greste spat je to že nekaj, bolje kot pa nič, a ni res? Naučite se sproščati, boste videli, dnevi vam bodo mnogo bolje stekli in veliko srečnejši boste!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×