Cerada za avto nudi zaščito pred vremenskimi neprilikami

Zaščitimo svoj avtomobil pred nevarnim vremenom

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Vsak nov ali rabljen avto predstavlja dokaj veliko investicijo za njegovega lastnika. Obenem pa se vrednost vozil močno zniža z vsako udrtino in prasko. Zadnje nekaj let pa je vreme vedno bolj nepredvidljivo. Močne nevihte nas lahko v poletnih mesecih ujamejo med vožnjo ali ko je vozilo parkirano. Toča, leteče veje in drugi predmeti pa hitro povzročijo škodo, ki močno okvari izgled in vrednost našega avtomobila. Proti tem elementom se lahko borimo s pokrivalom proti toči. Pokrivalo zavaruje našega jeklenega konjička pred nasilnim vremenom, kot tudi živalmi in nepridipravi.

Varnost našega avtomobila je zelo pomembna

Cerada za avto - prikaz

Cerada za avto proti toči

Naš avtomobil bo ohranil večjo vrednost, če bomo upoštevali nekaj preprostih nasvetov. Parkiranje pod drevesi nam v poletnih mesecih nudi zaščito pred UV žarki. Na žalost pa tudi predstavlja mnogo nevarnosti. Strohnele veje lahko kdorkoli padejo na naše vozilo in ga poškodujejo. Poleg tega pa živali tudi predstavljajo nevarnost.

Cerada za avto pa zaščiti našega jeklenega konjička pred ptičjimi iztrebki, padajočimi vejami. Živalskimi kremplji in drugimi nevarnosti v okolju. Obenem pa bo naše vozilo varovala pred UV žarki, ki lahko zbledijo njegovo barvo.

Nasilno vreme lahko poškoduje naše vozilo

Poletni meseci prinašajo mnogo priložnosti za vožnjo z vozilom. Je pa tudi res, da je to čas močnih neviht. Nevihte in močni vetrovi ponesejo v zrak različne manjše predmete, kot so kamenčki, veje, smeti ipd. Avto pa za te predmete predstavlja veliko oviro v katero se zaletavajo. S tem pa se pojavijo na pločevini majhne vdrtine. Seveda se pri tem tudi spraska barva in poškodujejo bolj občutljive plastične in steklene komponente našega vozila.

Naš avto pa lahko zaščiti pokrivalo proti toči, ki popolnoma prekrije njegovo šasijo in občutljive komponente. Pokrivalo pa je, kot razvidno iz imena, tudi idealna zaščita proti toči. Zaradi svoje sposobnosti vsrkanja kinetične energije udarcev, bo naše vozilo pokrivalo varovalo tudi v najbolj nasilnih nevihtah s točo.

Škodljivi UV žarki lahko naredijo veliko škode

Močno sonce poškoduje barvo pločevine z UV žarki. Te počasi grejejo karoserijo avtomobila in jo pri tem tudi uničujejo. Enako pa velja za notranjost vozila. Usnje, plastika in guma se prične krčiti in sušiti z izpostavljenostjo UV žarkom. Tako je to eden izmed najbolj škodljivih elementov za naše vozilo. V kabini pa se prične nabirati vročina, ki lahko doseže tudi do 90 ° stopinj Celzija. To naredi naš avtomobil nevozen, dokler ga ne shladimo. Avtomobilska cerada pa blokira vse omenjene nevarnosti in prepreči, da bi se v kabini nabirala vročina. Poleg tega pa jo lahko pred in po vožnji preprosto zložimo in pospravimo v prtljažnik.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×