Ženske moramo nekaj vložiti vase! Zakaj? … ->

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Ženske damo dandanes veliko za svoje telo. Poglejte že samo to, da si damo vsak mesec nohte urejat, potem kakšni pilingi za obraz, urejanje las (pričeska), vsake toliko časa kakšno barvanje, potem kakšna maderoterapija, da se tale celulitasta koža malce zravna, da se koža bolj učvrsti in hitro gre denar. Ženske premalo zaslužimo, več denarja bi morale zaslužiti, saj mnogo več porabimo kot moški, ker se vedno urejamo, to pa počnemo bolj kot ne ako samo zaradi moških! Moj partner se spomnim mi je kakšna pol leta nazaj rekel, ko sem se preoblačila v spalnici in je videl mojo celulitasto rit ter stegna, mi je rekel, „pa nimaš ti vedno več celulita“, sem postala v sebi tako besna!

Včasih bi moški radi da smo skoz lepe za njih a ne vedo pa koliko stane to „vzdrževanje“, da smo skoz lepe! Ampak vem, da to ni rekel zato da bi me užalil, on pač pove, ker ve da imam rada da mi direktno pove, če je kaj narobe na meni ali pa kaj, res pa je da si sam pri sebi jezen, ker to tudi tebe osebno moti. In ko mi je to partner rekel sem takoj še isti večer šla iskati na splet kako se rešiti tega oz ga mnogo bolj zmanjšati, ker če pa je partner videl da mi gre vse vedno bolj gor potem pa je res nekaj konkretno narobe!

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Še isti večer sem po dolgem iskanju potem našla nekaj in drug dan sem takoj poklicala k njim v ta center kako in kaj, malo mi je razložila gospa na drugi strani kaj priporoča in sva skupaj našli kaj bova naredili. Odločila sem se namreč za maderoterapijo, nisem pa je še nikoli prej uporabila, bila na njej zato me je bilo res strah, kako za vraga pa izgleda tole. Dva dneva sem imela vmes fraj, saj ni imela kakšnega termina prej prostega tako da sem dva dni še skoz samo živčkala. Ne vem zakaj je mene vedno tako strah pred vsako stvarjo, še ko grem k kakšnemu novemu frizerju me je strah, sovražim ta občutek.

No in potem sta dneva minila in je bil čas za „poseg“. Bilo je res fantastično! Saj vedno je tako, ko je mene ful strah se potem izide najbolj na izi in fajn. Seveda mi je terapevtka rekla, da bo potrebno narediti še več terapij saj samo po eni ne bo nekega učinka in ker je to itak že logično sem se strinjala z njo in sva nato poiskali kar nov termin za naslednjo terapijo, ki je bila nato spet čez tri dni. Komaj sem čakala, da bodo vidni rezultati maderoterapija, ker sem bila že prav nestrpna, ker me je skoz firbec mantral kako se bo vse skupaj izteklo. Sedaj ko hodim že en mesec in pol na to vam povem, da so rezultati res že FUL FUL vidni, kaj šele bo čez tri mesece.

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Vmes, ne spomnim se po kateri terapiji mi je celulit zelo ven izstopil kar me je terapevtka posvarila, ker nekako od tega masiranja vse ven izbruhne, nekako tako, natančno žal ne znam povedati, vendar punce, če se boste odločile za kaj takšnega to res ni stran vržen denar, ampak to je sama sreča! Tako boste srečne, ko boste videle, da več ni toliko pomarančne kože, da je vse bolj prožno, da boste skakale do plafona. Naj vam kdorkoli reče, da je to stran metanje denarja, ne ozirajte se na njih, glavno da ste VE SAME srečne!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×